top of page

FC U13 vinder på svær dag


IF Lyseng - FC Fredericia 0-2 (0-1)

Kampreferat af Sebastian Raun:

Mandag den 2. april skulle FC Fredericia U13 spille mod Lyseng. Det var en opvarmning, hvor der var mange der ikke var koncentrerede. Det medførte dårlige afleveringer og et for tilbageholdt pres hos FC-spillerne.

Da kampen blev fløjtet i gang var det nede på FC´s banehalvdel det hele foregik. Lyseng var klar fra start med et højt pres, hvor dybdeløb og Lysengs spil fra side til side var en udfordring. Så FC´s 4 bagerste fik noget at se til, men en klar keeper holdt målet rent. Efter en presset start var FC mere med i spillet, men udfordringer i opbygningsspillet gjorde, at Lyseng stadig var mest på bolden. I slutningen af første halvleg skiftede FC til en mere offensiv formation og havde fået ild i øjnene. Holdet kæmpede sig frem til en chance, hvor Danish Hussein bliver sendt i dybden og løber fra 2 Lyseng spillere og laver et hårdt fladt indlæg til en helt fri Frederik Graversen, som sender bolden op under overliggeren og i mål. Men FC var ikke færdige. For kort efter første mål kunne Carl Skovgaard sende FC foran med 2 mål efter et hjørnespark og knap så godt målmandsspil. I anden halvleg var det stadig Lyseng der dominerede med bolden, men kom ikke forbi FC´s defensiv eller frem til store chancer. Så en kamp hvor heldet var på Fredericias side,

FC var kyniske foran mål og havde en godt stående målmand.

Kommentar fra René Olesen:

Det var vores første kamp i turneringen, hvor flere af vores modstandere havde spillet optil 3 kampe. Holdet har et klart mål om at rykke op og derfor skulle der også 3 point med hjem fra det midtjyske. Vi havde afbud fra 4 bærende kræfter, så derfor blev opgaven ikke nemmere. Det var en meget svær kamp for os, men drengene viser at de også kan vinde på en dag, hvor de ikke præsterede det bedste - det er det som karakterisere et tophold.

Næste opgave er onsdag på hjemmebane mod Vinding SF


bottom of page