top of page

FC U13 VINDER 3. KAMP I TRÆK


U13 Horsens fS - FC Fredericia 0-1 (0-0) I ugen optil kampen var vi ramt af en del sygdom og afbud. Vejret har også vist sig for sin værste side, som gjorde det vanskeligere at træne nogle specifikke ting optil kampen. Da vi gik på banen i Horsens blev vi mødt af kraftig vind. Efter lodtrækningen og skift af banehalvdel tænkte jeg at vi allerede fik en lille sejr i lodtrækningen, da vi skulle starte med modvinden. Vi havde aftalt at skulle holde nullet så lang tid som muligt og det lykkedes. Vores opbygningsspil fra Nicklas var svært udfordret, da bolden næsten ikke kom ud af feltet, men vi fik det løst med at vinde vores dueller. Vi havde et par opløb til chancer i første halvleg, hvor blandt andet Carlos blev sendt i dybden. Horsens havde få store chancer i kampens første halvleg. I anden halvleg vidste vi, at vi havde vinden med os og kunne derfor sende flere folk frem for at lægge et hårdt pres på Horsens. Midt i anden halvleg scorede vi så på en dødbold sendt ind fra Graver og i spillermængden dukkede Jessen op og prikkede den ind til 1-0. Herfra var det kun spil mod et mål og sejren kunne have været fordoblet flere gange, men stor uskarphed prægede spillerne og vi kunne dermed rejse fra Horsens med 1-0 i bagagen.

0-1, 44 min. Mathias Jessen

Næste kamp er på udebane lørdag d. 10/03 mod Bredballe IF og søndag hjemme mod Haderslev FK (pokalkamp)


bottom of page