top of page

FC U13 VINDER MED TENNISCIFRE


U13 FC Fredericia - S.f.B 6-0 (3-0)

Vi fik en god sejr over et svagt spillende Svendborg hold, drengene løb dem over ende på alle parametre, hvilket resultatet også fint afspejler. Vi havde talt om at vi ikke måtte blive trynet på vores egen hjemmebane, og det skal jeg lige love for de tog til sig, de angreb fra start og var aggressive hele kampen. Vi prøvede en ny formation, som drengene lige skulle vænne sig til, men de løste det fint, og havde stor succes med både deres pres og opbygningsspil. Selvom det altid er rart at score seks mål, så hæfter jeg mig mest ved at vi fik holdt vores modstandere fra at score, hvilket var en lettelse eftersom det var vores først kamp hvor vi spillede til nul.

Kampens forløb:

Fra første fløjt pressede Fredericia højt, hvilket gav pote allerede efter 4 minutters spil hvor Frederik Graversen opsnappede en fejlaflevering og sendte Mathias Jessen i dybden, hvor han sikkert sparkede Fc foran 1-0. Der skulle ikke gå længe før at det hårde pres igen skulle bære frugt. Efter et godt pres af Sebastian Raun, er det igen Mathias Jessen som overløber Svendborgs forsvar og bringer FC på 2-0. Før tilskuerne havde klappet færdigt efter målet blev der igen scoret, denne gang efter et flot opspil i venstre side af banen som førte til et indlæg hvor Bankin Suleiman stod godt placeret og sendte FC til halvleg med 3-0.

Syv minutter inde i anden halvleg fangede Niels Toullec en returbold ude foran feltet, som han hamrede i kassen til 4-0. I denne fase af kampen gik Svendborg helt kolde og FC havde det meste spil. Hvilket resulterede i to yderligere scoringer, fra indskifterene Danish Hussain og Hjalthe Roetink. Alt i alt dominerede FC hele kampen, med tålmodigt opbygningsspil og en super stærk defensiv.

1-0, 4 min. Mathias Jessen

2-0, 17 min. Mathias Jessen

3-0, 19 min. Bankin Suleiman

4-0, 37 min. Niels Toullec

5-0, 45 min. Danish Hussain

6-0, 56 min. Hjalte Roetink


bottom of page