Vil du prøve at træne i et talentmiljø og er fra årgang 2008, 2009 eller 2010?

DBU (2).jpg

 

 

 

Åbne træninger d. 20/6 kl. 17.00-18.30 og d. 22/6 kl. 17.00-18.30

 

FC Fredericia ungdom skal sammensætte Fredericias bedste U13-U15 hold fra årgangene 2008,2009 samt 2010.

Vi afholder 2 åbne træninger for dem som vil prøve deres talent af og dermed have muligheden for at blive en del af de kommende U13-U15 trupper i FC Fredericia.

Efter de to åbne træninger vil der være en kort skriftlig evaluering af jeres præstation. Hvis vi ser potentiale til at blive en del af den kommende trupper, vil man blive inviteret ind i et træningsforløb hos FC Fredericia i samarbejde med jeres klub. Trup-størrelsen vil være på 18-20 spillere og afhængig af spillersamsætning vil vi spille  minimum liga 2A qua vores status som DBU licens klub, men med ambitioner om liga 1.

Udfyld nedenstående tilmeldingsformular for at deltage i de to åbne træninger

Hvorfor vælge FC Fredericia ?

Du kan forvente 3-4 træninger i ugen af en varighed mellem 1,5-2 timer. I vores træning tager vi udgangspunkt i spillernes individuelle tekniske- og taktiske færdigheder.

Træningen varetages af uddannede og komptetente trænere Vi ønsker at udvikle hver enkelte spillers spidskompetencer og udfordringer mest muligt. Der vil løbende være spillersamtaler både individuelt og i fællesskab med og uden videoanalyse fra kamp og træning. Vi prioriterer et godt fællesskab i truppen, hvor der både skal være plads til at humor og seriøsitet.

Vi forventer at spillerne prioriterer fodbolden og kommer til hver træning med stor motivation for at udvikle individelle færdigheder. Vi vil gerne have at spillerne tager medansvar for kvaliteten i træningen.

Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte Stephan Nyrup.

Med venlig hilsen

Stephan Nyrup

FC Fredericia Ungdom

Talentchef
Mail: hoc@fcfredericia.org

Tak for din tilmeldning - vi ses d. 11/-6-2020. Du modtager nærmere info pr. mail.